Olkkonen Art proudly presents ’Graphics competition results’

Competition V results are now known:

The fifth competition won again GRIGORI TCHABAN. It’s clear that he made the most effort in the competition. Now — this was the last competition and I’m not sure do I still start new competition in the future. Thank you for all who participated and who was following it and have a nice winter and christmas and upcoming new year!

Final results of the Competition IV is now known:

I put it shortly: GRIGORI won the competition with his multiple works. Congratulations! Maybe next time we got more participants?

Final results of competition III are now known:

Now that the competition is over is time to pick up the winner! I must thank all the participants who gave effort to the competition. I tried to make the competition global, but it failed and the amount of images were less than in competition II. Maybe next time we get more people. Okay — now the winner: it seems to me that one of the participants gave the most effort by submitting SEVEN IMAGES. The winner is … GRIGORI TCHABAN! Congratulations GRIGORI it was a pleasure to have you. Now — let’s see when the competition IV starts — it may happen soon. See you there again! Now have a great summer and thank you for following the competition.

Final results of competition II are now known:

Nyt on tullut sitten aika valita grafiikkakilpailun (II) voittaja. Se ei ole aivan helppoa, sillä mukana on mielenkiintoisia tuotoksia. On vain nyt valittava yksi. Toivottavasti olette nauttineet kilpailusta, sen järjestäminen on ollut antoisaa ja on ollut mukava lukea viestejänne ja saada hienoja kuvianne.

Valitsen voittajaksi TUOMAS MÄKELÄN HÄÄKUVAN. Kuvassa on kiva tapahtuma, hieno ja tunnelmallinen ilotulitus ja mielenkiintoinen (low-horizon) perspektiivi.

Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille ja onnittelut voittajalle. Tarkoituksena on seuraavaksi järjestää uusi GLOBAALI KILPAILU (englanniksi) ja saada näin mukaan enemmän osallistujia.

VANHEMPI KILPAILU

Viisi uljasta osallistuja otti osaa pieneen kilpailuumme. Ohessa kilpailun satoa:

Kilpakuvista voittajaksi nousi kuva9 : Grigori Tchaban. Kuvassa on nähty vaivaa ja siinä on mukava toiminta. Onneksi olkoon voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille!

One Reply to “Olkkonen Art proudly presents ’Graphics competition results’”

  1. Tässä vaiheessa tahtoisin kiittää kaikkia jo osallistuneita kilpailijoita — kiitos että olette mukana. Nyt osallistujia on tuplasti enemmän kuin aikaisemmalla kerralla. Ilman teitä ei olisi GRAFIIKKA KILPAILUA! Toivotaan, että mukaan tulisi vielä muutama osallistuja. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.